Skitrein Oostenrijk

Wilt u ècht ontspannen en in alle rust naar de sneeuw reizen, kies dan voor de Alpen Expres. Dat is al decennia lang de meest comfortabele manier van reizen naar de sneeuw. Zonder stressvolle files of gevaarlijke verkeerssituaties reist u uiterst plezierig naar uw wintersportbestemming. Terwijl u onderweg geniet van een uitstekende service en een prima accommodatie, brengen wij u in sneltreinvaart naar Oostenrijk .

 

Alpen expres Oostenrijk

Alpen expres Oostenrijk

Met de Alpen expres naar oostenrijk? zodat u heerlijk uitgerust op uw Oostenrijkse wintersport bestemming kunt aankomen.

Alpen expres Oostenrijk
Ski en discotrein Oostenrijk

Ski en discotrein Oostenrijk

Met de Skitrein naar oostenrijk? zodat u heerlijk uitgerust op uw Oostenrijkse wintersport bestemming kunt aankomen. Kijk hier voor de mogelijkheden en data van de Skitrein.

Ski en discotrein Oostenrijk


Zo komt u de volgende ochtend heerlijk uitgerust aan en kunt u dus direct de piste op. Doordat de trein op zaterdagavond terugrijdt, heeft u ook nog eens een hele extra vakantiedag!

U kunt opstappen in Utrecht, `s-Hertogenbosch en Venlo. Zaterdagochtend arriveert u al in de Alpen. Uw trein brengt u naar de hoofdstations. Daarna volgt, afhankelijk van uw boeking en transfermogelijkheid, een transfer met comfortabele touringcar / minibus, taxi of aansluitende trein tot aan uw vakantieadres. U kunt kiezen uit een groot aantal bestemmingen in Oostenrijk. De trein gaat terug op zaterdagavond. U bent dan op zondagochtend weer in Nederland.

De skitrein en de alpenexpress doen de volgende wintersport bestemmingen aan:


Achenkirch

Brixen im Thale

Brück

Ellmau

Fieberbrunn

Fügen

Gerlos

Going

Hinterglemm

Hippach

Hopfgarten

Itter

Kaltenbach

Kaprun

Kirchberg in Tirol

Kitzbühel

Königsleiten

Kufstein

Maishofen

Maurach

Mayrhofen

Niederau

Oberau

Pertisau

Ramsau im Zillertal

Ried im Zillertal

Saalbach

Saalfelden

Scheffau

Söll

St. Johann in Tirol

Stumm

Uderns

Viehhofen

Westendorf

Wörgl

Zell am See

Zell am Ziller